Soha életemben nem öltöztem még be farsangra, bár szerettem volna, de mindig olyasmit találtam ki, amit nem lehetett megvalósítani
, aztán meg felsőben meg nem is akartam.
A nagyfiam az szeret beöltözni. Az oviban volt bohóc, az addig nem tetszett neki, míg ki nem derült, hogy az egyik óvonéni is bohócnak öltözött be, aztán volt maci (kétszer), kalóz, meg egérke, most cica szeretne lenni, de nem tudom, hogy valósítom meg, időhiányban szenvedek.
A kicsi eddig nem volt farsangon, legalábbis ovis farsangon nem, tavaly kifejezetten kérték, hogy ne menjünk, ha ez nem gond, idén meg nem is tudtam róla, hogy farsang van, csak arról jöttem rá, hogy most van éppen, hogy jó messze tudtam csak leparkírozni az ovitól.
Szerintem az érintett fiamnak tetszene, maximum túlpörögne a tömegtől és hát nem úgy viselkedne ahogy kell, magyarán rohangálna össze-vissza, meg a múltkori zenés műsor alapján valószínűleg sok lenne neki a hangerő is stb.
Ő szeret beöltözni - bár leginkább a nagytesóval együtt - itthon. Volt már indián, lovag, kommandós, katona, kalóz, apa cipőjében klaffogva Apa is, néha cica, de inkább kiskutya, vagy Wall-e a robot, vagy Egon a meséből stb.