LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Fejlesztés
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Téma: kódos munka

Válasz: kódos munka 13 éve 2 hónapja #2588

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Ne aggódj!

Örülök, hogy írtatok ötleteket, mert ezek kicsit beindították a fantáziámat! :lol:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: kódos munka 13 éve 2 hónapja #2892

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Ma megcsináltam a reggeli öltözködést PECS-es kódos munka verzióban.
A szekrénybe raktam kis tépőzár csíkot és a póló kép mellé oda fogja rakni a pólót ábrázoló képet. Amúgy kiveszi a szekrényéből a ruhákat, ha mondom, de próbálom, hogy ő készüljön elő így.

Említettétek a babaházat, hogy azzal próbáljátok a szókincset bővíteni ill. szerepjátékot. Én a keresőbe beírtam most az öltöztethető babákat(régen nekem is volt ilyen) és csinálni fogok belőle kódos munkát, ill. az ember részeit fogjuk ragasztani v. kirakózni. Tudja a kis francos, hogy hol a lába, de mutatni nem mutatja, hátha így majd igen.

Válasz: kódos munka 13 éve 2 hónapja #2893

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Ezt nem egészen értem! Leírod lépésről-lépésre? Dobozba rakod a kirakandó képeket? Vagy hogy???

Milyen öltöztetős babát találtál? Én vettem egyet a HOR-ban, de túl pici, még én is alig tudom felöltöztetni, meg nem is érdekli a fiamat egyáltalán. :(

Ez a mutat-nem mutat, mondja-nem mondja, szerintem teljesen attól függ, hogy érti-e, hogy a kérdésre választ vársz. Nálunk legalábbis ez volt a gond. Fogalmam sincs, hogy nálunk hol billent át és mitől, de mindenesetre részletekben történt. Ez az első fázis, a mutasd meg, de hogy én ezzel mit kínlódtam! És mégse tudom, mitől sikerült végül. Könyvben tud már mutatni?

Válasz: kódos munka 13 éve 2 hónapja #2894

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Sünöcske: Mi a tesztrészeket úgy gyakoroltuk, hogy rajzoltam egy embert egy A4-es lapra, ő meg kapott nyomdát. Mondtam, hogy nyomdázz a hasára. Így tetszett neki, és a végén már elég aprókat is tudott, mint csukló, meg ilyesmi. Hátha a nyomdázás is tetszeni fog neki, és mégsem mutatni kell. Persze először majd te viszed oda a kezét, és nyomod a pecsétet a kezével együtt, hogy lássa mi a feladat.
Ja és összesen nekünk 5 féle figura volt, vagyis mindből csak egyet kellett nyomni, és mikor elfogyott az öt, vége volt a feladatnak. Ez is csak tipp, hátha tetszene más kisgyereknek is.
Nekünk az öltözködésben sokat segített az Elmo öltözködik mese. Addig csak tűrte, hogy ráadjam a ruhákat, most meg már ő akarja felvenni, mert az Elmóban látta, hogy kell. Most akarok majd videós kisfilmet csinálni arról, hogyan kell felvenni a sálat, sapkát kabátot, mert az még nem megy.

Válasz: kódos munka 13 éve 2 hónapja #2895

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Ez nagyon jó! Nyomdázni amúgy is szereteket! :lol:
Háztartási csomagolópapírra körbe lehet rajzolni a gyereket és babzsákot v.kislabdát, kockát lehet rakni a testtájakra. Öltözni, vetkőzni tud a drágám a sált a nyakába akasztja még a tekerés nincs meg, de levételnél már nem kell félnem, hogy megfojtja magát! :)

Igen úgy gondolom, hogy a dobozba rakom az emberkét szétvágva és , mit kirakós összerakja. Az arcot meg úgy, hogy van egy kész ember rajz és mellette van egy kör, mint fej és akkor rá kell ragasztani a szemet, szájat...stb. Az öltöztetős papírbábot pedig évszakoknak megfelelően próbálnám meg felöltöztetni-ez a végleges cél. Kezdetben csak az, hogy a ruhák megfelelő helyen legyenek.
Mutogatni csak az mutogatja még mindig aminek a nevét akarja ill. a Thomasban a mozdonyokat bökdösi. A böngészőben meg a kukásautó érdekli.

Válasz: kódos munka 13 éve 2 hónapja #2896

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Labolen, Sünöcske, ezek nagyon jó ötletek!

Szétvágott emberes kirakót csináltunk, ha megtalálom a fájlt, akkor felteszem a feladatokhoz. Meg csináltunk Thomasosból olyat, amire az arc részeit kell feltenni, de az elég nehéz, olyan picike darabokat rárakni, meg én nem is ragasztva csináltam, csak rárakósra és elcsúszkált.

Válasz: kódos munka 13 éve 3 hete #4269

• szevirma
  • szevirma profilkép
Kedves Sünöcske! A következő linken egyszerű kis ötletet találsz a kódos dobozhoz:

Válasz: kódos munka 13 éve 3 hete #4292

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Köszönöm!

Most már egyre ügyesebbek vagyunk mindketten!
  • Oldal:
  • 1
  • 2
Oldalmegjelenítési idő: 0.117 másodperc