LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Kommunikáció - technika - informatika

Kommunikáció - technika - informatika 8 éve 9 hónapja #21613

  • Szabó Rita
  • Szabó Rita profilkép
  • Nem elérhető
"Zsombori Balázs PictoVerb nevű programjával első helyezést ért el az Ifjúsági Tudományos és Innovációs versenyen. A mindössze 17 éves feltaláló beszédkészségükben korlátozottaknak akart segíteni az ötlettel, de az androidos alkalmazás magyarul nem tudó külföldieknek is hasznos lehet."

A fiatalember szeretné továbbfejleszteni a programot, ezért így nyilatkozott: "Mindenképp szeretném kibővíteni a nyelvek listáját, illetve jó volna kapcsolatba lépni minél több olyan emberrel, akik úgy érzik, valamilyen formában segíthetne nekik a program. Az ő igényeik, tanácsaik figyelembevételével bővíteném a funkciókat."
Forrás: www.nyest.hu/hirek/fiatal-magyar-innovatorok-es-a-nobel-dij

A téma az Esély c. műsorban is szerepelt: videotar.mtv.hu/Videok/2013/08/02/14/Ese...13_augusztus_2_.aspx (10'30" - 14'15"), és itt Balázs azt kéri, hogy teszteljük együtt a programot. Segítsünk neki, hogy segíthessen!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Kommunikáció - technika - informatika 8 éve 9 hónapja #21616

  • Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Már felvettem vele a kapcsolatot régen. :) Ha készen van tesztelésre a program, akkor jelentkezik és megszervezzük (az autik részéről) a tesztelést.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.082 másodperc