LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Aspergeresek Művészeti Klubja A Csillebérci Szabadidő Központban

 

A klub helyszíne: Csillebérci Szabadidő Központ, (csodálatos természeti környezetben)
Tüskevár Általános Iskola, Szakiskola, Szakközépiskola és Gimnázium
Budapest, 1121 Konkoly-Thege Miklós út 21.
A klub időpontja: heti egy alkalommal, kedd délutánonként 15.00 – 17.30 ig.
A klub díja: 3000 Ft/alkalom
A jelentkezés egész évben folyamatos. Mivel az egyénre szabott terápiát különösen fontosnak tartjuk, törekszünk a fiatalt és családját minél alaposabban megismerni. Egy beszélgetést követően, amennyiben a bizalom kölcsönös, a fiatal a tanév bármely részében bekapcsolódhat a klub életébe. Előzetes megbeszélés után bármely klubfoglalkozást is megtekinthetik az érdeklődők.

További információ: Tóth Ildikó, (20) 422 80 43, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

http://www.tuskevariskola.hu/hirek/aspergeresek-muveszeti-klubja-csilleberci-szabadido-kozpontban

http://www.facebook.com/pages/A-Klub-Aspergeres-Fiatalok-M%C5%B1v%C3%A9szeti-Klubja/102170253221958

Egyesületünk kéthetente hétvégi klubot működtet Asperger-szindrómával (az autista spektrumból kevesebb tünetet hordozó, de intenzív ellátásra szoruló emberek) élő fiatalok számára a Virányosi Közösségi Házban (1125 Bp., Szarvas Gábor u. 8/c.) A foglalkozások egyenként 8-14 fiatal vesz részt, akiket több önkéntes segítő és pedagógus lát el. A klubok kiemelt célja a fiatalok felkészítése a lehető legönállóbb életre, ha lehet integrált munkahelyen való elhelyezkedésre. A foglalkozásokon kommunikációs játékok, mozgás és drámapedagógiai eszközök segítségével nyílik lehetőség az önállósodás és a leválási folyamatok erősítésére, a közösségi együttléthez szükséges készségek továbbfejlesztésére, valamint az egyéni fejlesztésre.

További információ:

https://www.auraegyesulet.hu/rekreacios-programok