LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

EZ A KÉPZÉS ÖNNEK SZÓL, HA

     - már korábban részt vett Fogódzó képzésen,
     - vag​​​​​​​​​y más szülőképzésen és szeretne még több praktikus információhoz jutni autizmussal élő gyermekével való foglalkozáshoz

Szakemberek vezetésével, érintett szülőkkel együtt gondolkodva, tapasztalatokat, információkat megosztva kerülhet olyan ismeretek, készségek birtokába, melyek a mindennapokban segítséget jelentenek.

A részvételi díj: 1000 Ft/fő. A jelentkezés a jelentkezési lap beküldésével és a részvételi díj befizetésével együtt érvényes. Bankszámlaszám: 17000019-13093884-00000000
Kérjük, hogy a közleménybe tüntessék fel a képzésen résztvevő nevét és azt, hogy Fogódzó Plusz, valamint a képzés helyszínét.
 
Az alábbi címre küldheti a jelentkezés lapját, illetve ezeken az elérhetőségeken érdeklődhet, felteheti a képzéssel kapcsolatos kérdéseit:

        E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
        Tel: +36 70 608 9024

Képzési tematika

Forrás: MOZAIK Egyesület