LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

A szülőtréningek során tematikus probléma megoldási technikák elsajátítására, a felmerülő egyéni nehézségek megválaszolására van lehetőség. Ezek az alkalmak egymástól többnyire függetlenül működnek, és egy-egy jól körvonalazott nehézség kezelésre (pl. dühroham, szelektív evés, stb.) vagy módszer (jutalmazási rendszer, napirend, felkészítés, stb.) bemutatására szolgálnak. Az egyes alkalmak 90 percesek, és a szakemberek rövid prezentációjával kezdődnek, majd a családok kérdéseire, felvetéseire keresünk közös válaszokat.
A szülőtréning elindításával szeretnénk még jobban segíteni a szülő és terapeuta együttműködését, partneri viszonyát, valamint a családtagok kompetenciájának megszilárdításában.

· 2013. május 21., kedd 18.00 óra: Motivációs rendszerek
· 2013. június 11., kedd 18.00 óra: Szelektív evés
· 2013. július 02., kedd 18.00 óra: Szexualitás
· 2013. július 16., kedd 18.00 óra: Az autizmus korszerű szemlélete: Mit jelent az ASD (autizmus spektrum zavar) diagnózis? Mi a háttere, és mi okozza?
Hány asd-vel élő személy van? Korszerű terápiás lehetőségekről röviden.


Helyszín: „Egy Másik Út” Tanácsadó és Terápiás Központ, 1125 Budapest, Diós árok 6/a

Díjazás: „Egy Másik Út” Tanácsadó és Terápiás Központhoz tartozó családonként 1.000 Ft, nem hozzánk tartozó családonként 1.500 Ft
A korlátozott férőhelyek száma miatt előzetes jelentkezés alapján tudjunk Önöket fogadni.


Jelentkezni lehet: Vargha-Nagy Dóra, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 70/945-1132