LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Az „Egy Másik Út” Tanácsadó és Terápiás Központ szülőtréninget indít.

A szülőtréningek során tematikus problémamegoldási technikák elsajátítására, a felmerülő kérdések megválaszolására van lehetőség. Ezek az alkalmak egymástól többnyire függetlenül működnek, és egy-egy jól körvonalazott nehézség kezelésre (pl. dühroham, szelektív evés, stb.) vagy módszer (jutalmazási rendszer, napirend, felkészítés, stb.) ismertetésére szolgálnak. Az egyes alkalmak 80 percesek, és a szakemberek rövid prezentációjával kezdődnek, majd a szülők kérdéseire keresnek közös válaszokat.
A szülőtréning elindításával szeretnék még jobban segíteni a szülő és terapeuta együttműködését, partneri viszonyát, valamint a szülőket kompetenciájuk megszilárdításában.
 

2013. április 23., kedd 18.00 óra
Az autizmus korszerű szemlélete

2013. május 21., kedd 18.00 óra
Jutalmazási rendszer

Helyszín:
„Egy Másik Út” Tanácsadó és Terápiás Központ, 1125 Budapest, Diós árok 6/a

További tervezett témáink:
dühroham kezelése, motivációs rendszer, napirend, vizuális támogatás, kognitív viselkedésterápia, bizonyított és nem bizonyított terápiák, iskolakezdés, serdülőkori problémák, szexualitás, tanulási problémák, önállóság, evési problémák.

Díjazás:
„Egy Másik Út” Tanácsadó és Terápiás Központhoz tartozó családonként 1.000 Ft, nem hozzánk tartozó családonként 1.500 Ft

A korlátozott férőhelyek száma miatt előzetes jelentkezés szükséges.

Jelentkezni lehet:
Vargha-Nagy Dóra, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 70/945-1132