LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Képzők képzése – Speciális kommunikációs szükségletű személyek kommunikációs megsegítése című képzési program indul 2013. március elején

A 2013 tavaszán induló akkreditált képzés 60 órás.

A továbbképzés célcsoportja:

  • gyógypedagógus, pedagógus, gyógypedagógiai tanár, pszichológus, pszichiáter, szociális munkás, szociálpolitikus, jelnyelvi tolmács, közművelődési szakember, egészségügyi szakdolgozó, lelkész, mentálhigiénés szakember
  • mindannyian rendelkezzenek több éves felnőttképzési, oktatói gyakorlattal

A továbbképzés célja, hogy a résztvevők felkészültté váljanak a TÁMOP 5.4.5. kiemelt projekt keretében, a Speciális kommunikációs szükségletű személyek kommunikációs megsegítése képzési program oktatására, képviselve az egyenlő esélyű hozzáférés filozófiáját.

A képzés sikeres elvégzésével a résztvevő a hazai és nemzetközi trendek bemutatásán keresztül átfogó képet kap a fogyatékosügy jelentőségéről, képes lesz  az autizmussal, valamint a siketvaksággal kapcsolatos érzékenyítésre, speciális kommunikációs technikák megismertetésre, valamint a könnyen érthető kommunikáció módszerének bemutatására.

A résztvevő a képzési program elemeként módszertani felkészítésben is részesül, aminek eredményeképpen képessé válik az előzetes tudásfelmérés, differenciált tervezés, valamint a legkorszerűbb felnőttképzési módszerek alkalmazására.

A képzés jelentkezési feltételei, a jelentkezési dokumentumok és képzés ütemezése, a képzési dosszié letöltésével érhető el.

A képzésbe bevonható résztvevők száma: (min.- max.) 5 -20 fő

A képzés tervezett időszaka: 2013.03.08. – 2013.05.11.

A jelentkezési dokumentációk beérkezési határideje: 2013. február 21. 16.00 óra

A képzés térítésmentes, az FSZK Nonprofit Kft. és az Európai Uniós támogatásából megvalósuló TÁMOP 5.4.5-11/01 „ A fizikai és info – kommunikációs akadálymentesítés szakmai tudásának kialakítása” kiemelt projekt keretén belül kerül megtartásra.

További információ és jelentkezési lap: fszk.hu