LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Interaktív workshopokkal, kerekasztal-beszélgetéssel, színházi előadással és koncerttel várják az érdeklődőket december 4-én az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán a fogyatékos emberek világnapja alkalmából.   

A Kitárt Ajtók Ünnepe elnevezésű rendezvényen bemutatkozik a Felhőjáró Drámacsoport, fellép Óvári Anna, a kar hallgatója, és a vendégek megismerkedhetnek Vedres-Nagy Ibolya és Vedres Ferenc Angyalok és szellemek című kötetével. Az Óbudai Kamarazenekar délután 18 órától Bach, Händel és Corelli műveit adja elő. A programokat érzékenyítő játékok, rajzkiállítás és civil börze is színesíti - közölte az intézmény az MTI-vel.   

Az Ergo Sum a Titokzatos bőröndök című komédiát adja elő jelnyelven, a fogyatékosság és a művészet kapcsolatáról Somló Tamás, Kulka János, Hozleiter Fanny Mosolyka és Szalay Krisztina beszélget Perlusz Andrea dékánhelyettes moderálásával. A Nézőművészeti Kft. előadásában a nézők a Vakság című színdarabot tekinthetik meg, majd beszélgetést hallhatnak Juhász Tamás látássérült szakértővel, valamint az alkotókkal, Sárosdi Lillával, Scherer Péterrel és Gyulay Eszterrel.    

A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar hatodik éve csatlakozik a világnaphoz. December 3-át az ENSZ 1992-ben nyilvánította a fogyatékos emberek világnapjává.