LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Mi történik? Hogyan érthetem meg jobban? Hogyan segíthetném? Hogyan dolgozhatom fel a mindennapok veszteségeit? Hol kaphatok erőt, eszközöket mindehhez? Hol vannak a határaim? 

 

Ezek a kérdések szinte minden autizmussal és ADHD-val élő gyermek családtagjaiban, pedagógusaiban felmerülnek. A válaszokat pedig közösen keressük az érintettekkel a Léleköntő Szakmai Napon, melyet 2021. október 9-én rendezünk meg a Párbeszéd Házában "Nem vagyok egyedül, nem vagyok tehetetlen!" címmel.

 

A mostani rendezvény abban különbözik a korábbitól, hogy idén az autizmusban és ADHD-ban érintett szülők mellett az integrációban dolgozó pedagógusokat is megszólítjuk, mert ők is hasonlóan segítségre szorulnak a mindennapokban. 


Kiemelt téma lesz ezen a napon a megértés kommunikáció, a megélt veszteségek feldolgozása. 

A szakterület kiváló szakemberei - Dr. Simó Judit, Prof. Dr. Balázs Judit, Cseh Judit - is elfogadták meghívásunkat, illetve szülők, pedagógusok, és mindazok, akik szívesen megosztják tapasztalataikat, ötleteiket, eredményeiket egymással.

Hangsúlyos számunkra, hogy teret adjunk a szülők és pedagógusok közötti kommunikációnak, hidat teremtsünk közöttük azáltal, hogy az előadásokon és workshopokon való részvétellel, majd a záró kerekasztal meghallgatásával minél inkább betekintést nyerhessenek egymás nézőpontjaiba, és megtaláljuk az összefogás lehetőségeit. 

Facebook esemény itt.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, október 7-ig lehet regisztrálni.