LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Komplex program autista gyermekek szülei és testvérei számára

Olyan családokat várunk, ahol az autista gyermek testvére maximum 12 éves.

A program keretében a szülők számára két napos tréninget biztosítunk, az autista gyerekek testvérei számára játszóházat szervezünk.

Időpont:  2015. február 27-28.
Helyszín: 1111 Bp, Budafoki út 12. (10 - es kapucsengő)

A tréninget tartja:
Mózes Eszter, klinikai gyermek szakpszichológus
Vetier Anna, pszichológus, érintett testvér

A folytatáshoz kattints a Bővebben gombra!

A szülőtréningen érintett témák:

Neki is szüksége van figyelemre!
(Hogyan tartsunk egyensúlyt az autista gyermekkel és egészséges testvérével való foglalkozásban? Mit tegyünk, hogy a gyermek ne érezze, hogy rá kevesebb figyelem jut, mint sérült testvérére?)
Ő miért nem olyan, mint én?     
(Mikor és hogyan beszéljünk a testvér autizmusáról? Mit tehetünk annak érdekében, hogy a gyermek elfogadja és megértse testvére autizmusát? Hogyan tudjuk     megsegíteni a testvérek közötti kommunkációt, kapcsolatteremtést?)
Ha hisztis a gyerek     
(Mit tegyünk, ha egészséges gyermekünk „rosszul” viselkedik? Milyen viselkedésproblémák merülhetnek fel, milyen okok állhatnak ezek hátterében, hogyan kezeljük ezeket?)
Mindenféle gyerekségek     
(Ép testvér és egészséges barátai, kortársakkal való kommunikáció az autizmusról. Testvérkonfliktusok, testvérféltékenység kezelése. Stb.)
A kis gyógypedagógus?     
(Érdemes-e bevonni a testvért az autista gyermekkel való foglalkozásba, ha igen hogyan és milyen mértékben?)

FIGYELEM! A 2015 FEBRUÁRI TRÉNINGEN TESTVÉRCSOPORTOT SAJNOS NEM TUDUNK BIZTOSÍTANI!

További információt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e – mail címen, vagy a +36 70 424 – 8688 telefonszámon kérhet.

Részvételi szándékát a jelentkezési lap visszaküldésével és jelezheti. Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapot Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e – mail címre küldje.

A képzés díja 2000 Ft/fő, amit kérünk a Mozaik Egyesület 17000019-13093884 számlájára átutalni. Az utalás közleményében kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és, hogy melyik képzés díját fizette be. (pl Minta István Tesó S)

Jelentkezési határidő: 2015. február 20.