LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Meséld el a történeted (auti blog, a sajátunk)


Mindennapi autizmus

"Egy ablakot kell nyitni, hogy tudja, mi is itt vagyunk." (N.ZS.)

Láttad már, hogy néznek ki a hétköznapjai egy autista gyerekkel élő családnak? Ez a világ egyszerre mókás, szívszorongató, gyötrelmes, csodálatos, fájdalmas, izgalmas, kilátástalan. Spektrum kavalkád. Nézz bele!


Apró lépések blog

A blog, 2008-ban, 24. hétre született értelmi sérült kisfiú (legújabb diagnózis szerint autista), Keresztesi Balázs apró lépéseit követi végig a szülei, Keresztesi Koppány és neje Keresztesiné Szabó Anita által. Nem példát vagy utat akarunk mutatni, csak biztatni szeretnénk minden szülőt, hogy a legnagyobb nehézségek ellenére is kialakítható egy tartalmas és szép élet, ahol a sérült csemetéinkkel együtt lóbálhatjuk a lábunkat!


Autizmus kívül-belül

Mindig elvarázsol, ha valaki egyszerűen beszél bonyolult dolgokról. Számomra az autizmus egy szövevényes, de izgalmas világ. Megpróbálok most egy kicsit én is varázsolni. Autizmusról mesélni, közérthetően.


Anyamadár Angliában


Gyurka guru tanításai - Az autizmusról másképpen


Autizmussal élni

Más vagyok, de nem kevesebb


Merj MÁS lenni!

Gondolatok másságról, fogyatékosságról és főleg autizmusról. Saját tapasztalatok, eszközök, játékok, fejlesztési lehetőségek, kételyek és megoldások.


Nappali álmok


Magzatvíz/autizmus


Az élet Tommal