LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Vakok és gyengén látók, autizmussal élő, értelmi- és mozgássérült művészek, csoportok mutatkoznak be szombaton a Ferencvárosi Művelődési Központban Louie Braille, a pontírás feltalálója születésének 160. évfordulóján.

Az ingyenes rendezvényen fellép Csányi Márton látássérült zongoraművész, Ézsiás László látássérült költő, a Bice-Bóca Egyesület, Kugler Zsuzsanna autizmussal élő versmondó, Lepsényi Bálint mozgássérült költő, Napsugár Anna jeltánc-művész, a Roll Dance Kerekesszékes Együttes, a Vakok és Gyengén Látók Horizont Művész Csoportja.   

A programokat interaktív játékok színesítik, a látogatók így például kipróbálhatják a kézzel, illetve a lábbal festést. Emellett Mozdulj a természetért! címmel kiállítás nyílik a Mozdulj! Egyesület által meghirdetett fotópályázatra érkezett művekből. Az érdeklődők számára érzékenyítő programot is tartanak, amelynek segítségével megtapasztalhatják, hogy milyen is fogyatékossággal élni a mindennapokban - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.   

A program célja, hogy a fogyatékkal élő művészek ismét megmutathassák tehetségüket. Az egyesület a délutánt figyelemfelkeltő kampánynak is szánja egyben, hiszen napjainkban egyre nagyobb szükség van ingyenes művészeti programokra - olvasható a közleményben.