LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Egy hét múlva rendezik meg második alkalommal a fogyatékossággal élők országos filmszemléjét.
 
 
A rendezvény speciális mivolta abban rejlik, hogy értelmi fogyatékossággal élő és autista filmkészítők, valamint pszichiátriai-, és szenvedélybeteg alkotók által készített filmek kerülnek programján bemutatásra.
Az idei évben 32 alkotás került a versenyprogramba, melyek az ország számos településéről, de a határon túlról is érkeztek. A felhívásra civil független filmesek is szép számmal küldtek be filmeket a sérültség, a fogyatékosság témakörében, melyek az integráció további elősegítése céljából szintén bemutatásra és értékelésre kerülnek a rendezvényen.
 
A filmeket szakmai zsűri értékeli, melynek döntése alapján, a tavalyi évben elindított hagyomány folytatásaként kiosztásra kerül majd, többek között, a "Szemle nagydíja", az "Aranyszárny nagydíj", valamint az "Arcaink nagydíj" is, több mint egymillió forint összdíjazásban. 
 
Az értékelő munkát Janisch Attila filmrendező, érdemes művész, Dr. Radványi Katalin főiskolai tanár, ELTE-BGGYK, Kulcsár Tamás filmrendező és Lovass Tibor médiapedagógus látja el. 
 
A különleges program a Magyar Speciális Mozgókép Egyesület és a Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület együttműködésében kerül megrendezésre, melynek megvalósulását és díjazását a Magyar Nemzeti Filmalap, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság támogatta.
 
A belépés ingyenes!
 
Bővebben: www.msmke.net