LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

A MASZKA - Szolnok felhívása:

Az autizmussal érintett gyermekek ingyenesen részt vehetnek az alábbi rendezvényeken:

Október 13-án, Budapesten kerül megrendezésre a Riska Minimaraton elnevezésű hosszútávfutó-verseny. A verseny távja 7 km. Ugyanezen a napon más sportesemények is megrendezésre kerülnek, szintén a fővárosban.

Aki nem szeretne ilyen nagy távot teljesíteni, annak lehetősége nyílik a Danone Maratonka elnevezésű versenyen részt venni, ahol a táv 3,5 km. Aki családi körben szeretne futni, az megteheti a SuperShop családi futáson, melyen 600 m-t kell teljesíteni. Aki inkább gyalogolni szeretne, annak a Spar gyalogláson van lehetősége részt venni.

A versenyekre online regisztrációval lehet jelentkezni. A regisztrációért kattintsanak a futanet.hu honlapra!

Felhívnám a szülők figyelmét, hogy amennyiben sportolni kívánó gyermeküket autizmussal diagnosztizálták, esetükben a gyermek részére szóló regisztráció ingyenes, amennyiben a Magyar Államkincstár által kiadott papírokkal igazolni tudják fogyatékosságukat. Ezen papírokat a jelentkezés alkalmával szükséges elküldeni.