LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Kudarcok helyett élmények…

A különböző fogyatékossággal élő emberek—és hozzátartozóik - körében egyre nagyobb az igény arra, hogy a lehető legteljesebb életet éljék. Nyilvánvalóan része ennek a turizmus, a természetjárás, a túrákon való részvétel.

Hogy ezek a túrák ne jelentsenek kudarcot, kellemetlen emlékeket, néhány dologra tekintettel kell lenni.

Kisebb sétáknál is sokszor leküzdhetetlen akadályt jelenthet egy nagyobb gyökér, a talaj egy csúszósabb vagy lazább szakasza. Fokozottan figyelembe kell venni az egyéni igényeket, egyéni félelmeket.

Vagyis nem mindig lehet csak úgy elindulni…

Nagy segítséget jelenthet valaki, aki jól ismeri a helyszínt, és akivel együtt gondosan és részletesen meg lehet tervezni a kirándulást!

Testreszabott túrák — előzetes egyeztetéssel


Ha velem tartanak, az útvonalat a speciális igényeknek megfelelően alakítjuk ki, .

Együtt végiggondoljuk, milyen feltételeknek kell teljesülnie egy túrán, közösen kialakítjuk a megfelelő útvonalat és a megfelelő programot.
Keressen bátran!

Tíz évig voltam egy autistákkal foglalkozó egyesület képviselője (Élet-Esély Egyesület, Kozármisleny), amely egy kiscsoportos lakóotthont létesített és tart fenn. Tudok segíteni abban, hogy a kirándulásokhoz megfelelő útvonalat válasszunk, ahol a csoport biztonságosan mozog, és amely megfelel az érdeklődésének, teherbírásának!  

Információ: loczy.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.