LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Az év elején megújult a Gesztenyéskert kulturális, sport és szabadidő negyed. A területen található a MOM kulturális központ is, ahol előadásokat, filmvetítéseket és gyerekprogramokat is szerveznek.

{mosmap lat='47.4906'|lon='19.0227'}

A parkban két játszótér is található. Az egyik a MOM épülete mögött helyezkedik el, a színpad mellett. Kisebbeknek való játékokkal, vízcsappal felszerelt, modern játszótér. 

alt

A játszótér mellett füves részt alakítottak ki, ahol árnyas fák alatt játszhatunk labdás játékokat. A fantáziajátékok elősegítésére a játszótéren kis házikó, favonat és faállatok is helyet kaptak.

alt

Ha megkerüljük az épületet (melyben kávézó és étterem is van), a bejáratnál egy kis „szaladgálós” szökőkutat találunk.

alt

A parkban a hatalmas zöld felületek tisztábbak, mint a szokásos, mivel parkőr vigyáz a kulturált körülményekre. A területen egy különálló 200 nm-es körbekerített kutyajátszóteret is kialakítottak.

alt

Ha továbbsétálunk a pihenőpadokkal ellátott ösvényen, akkor egy másik játszótérre jutunk. Sajnos itt a játékok már nem újak, de a két kombinált mászóka, körhinta és autógumis hinta megéri, hogy elsétáljunk odáig. 

alt

alt

alt