LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Több mint hatezer látogatót várnak a szervezők a sérült gyermekek napjára az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ) és a Fővárosi Állat- és Növénykert közös rendezvényére szeptember 24-én.
   

A fizikai és infokommunikációs szempontból akadálymentes rendezvényen fellép az Alma Együttes, Tóth Gabi, Kozma Orsi, Peller Anna, Peller Károly és Holcz Gábor. A programokat kézműves foglalkozások, arcfestés és tombola színesíti - közölte a szervezet az MTI-vel.
   

Az ÉFOÉSZ a rendezvény segítségével évről évre vendégül láthatja 22 ezres tagságának egy részét az ország valamennyi pontjáról. Az esemény fővédnöke Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere és Tarlós István főpolgármester.
   

A rendezvény olyan közösségi eseménnyé vált, amely arra is felhívja a figyelmet, hogy az emberi kapcsolatok erősítésével kell közös világot építeni - idézte a közlemény Gyene Piroskát, az ÉFOÉSZ elnökét.