LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

A Kézenfogva Alapítvány szolgáltatásai a fogyatékos, illetve megváltozott munkaképességű munkavállalók számára elérhetőek. Megváltozott munkaképességű munkavállalón a 2011. évi CXCI. törvény 22.§-ban meghatározott személyeket értik, elsősorban számukra tudják elősegíteni a sikeres elhelyezkedést.

A munkaerő közvetítést a projekt ideje alatt két munkaerőpiaci tanácsadó végzi. A munkaerőpiaci tanácsadók kiképzett Lantegi szakértők, így képesen a fogyatékos személyek munkaképességének felmérésére, és javaslatot tenni a megfelelő munkakör kiválasztására.

A munka- és munkaerő közvetítést segíti elő az a komplex adatbázis, amelybe rögzíthető a fogyatékos munkavállalók és munkáltatók adatai, könnyen lehet adatokat visszakeresni, és egyértelműen megtalálhatók a szabad pozíciók.
 
A munkaerő közvetítést mentorok is segítik. A mentorok feladata a betanítás, kísérés, felügyelet, egyéni esetkezelés is.
 
További információ a szolgáltatásokról és álláslehetőségekről: dolgoz6ok.hu