LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Amikor valaki felregisztrál az auti.hu-ra, akkor nagyon gyakran még pici a gyerek, akinél az autizmus gyanú felmerült, és nagyon tanácstalan és kétségbeesett az anyuka. Mivel mint tudjuk, autizmus esetén a diagnosztizálás (főleg egész kicsik esetén) nagyon lassan megy és közben elhasználódik az ember idegrendszere, ezért a fórumon igyekszünk segíteni a szülőknek. Ehhez szeretném kérni a segítségét a 6 év feletti autista gyermeket nevelő szülőknek! Kérlek, hogy írjátok meg nekünk a válaszaitokat, véleményeteket, az autizmussal kapcsolatos érzéseiteket, és mi ezt közvetítjük a frissen diagnózist kapott, vagy még a gyanú fázisában lévő szülők felé. 

Fotó: Adrien Leguay, Flickr

Néhány kérdés, amelyekre keressük a választ (a fórumon rendszeresen megjelenő kérdések alapján):

- Megváltozott a családod élete az autista gyermek születésével?

- Milyen hatással van ez a testvérekre?

- Hogyan tudtad feldolgozni?

- Elkezdett beszélni a gyermeked? 

- Bezárkózik, nem enged magához szociálisan kapcsolódni senkit?

- Rosszul érezi magát az autista gyermeked, folyton szomorú? 

- Speciális óvodába és iskolába kell járnia?

- Agresszív és dührohamozik? 

- Mi lesz vele felnőttként?

- Hogyan viselkedsz vele? És hogyan viselkedik a család?

Az építő, támogató jellegű válaszodat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra írd meg, akár  röviden, akár hosszabban. A válaszokból válogatást fogunk közölni az auti.hu -n, ezért kérlek, hogy jelezd, ha nem szeretnéd, hogy a keresztneveddel jelentessük meg a válaszodat (ez esetben kérünk egy nick-et). Köszönjük!