LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
×

Hiba

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but seta is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Az Autizmus Világnapja alkalmából idén másodjára rendezte meg "Séta az autizmussal élő emberekért" címmel figyelemfelhívó programját a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány.

Az Magyar Tudományos Akadémia előtt gyülekező több száz felvonulót önkéntesek fogadták kék lufikkal, melyekre a kívánságaikat írták a résztvevők.

alt

Az autizmussal élők számára még egy nagy folyamatábrát is készített az Alapítvány a sétáról.

A Széchenyi térről a Március 15. térre sétált át a tömeg, ahol Várnai Zsuzsa (Nemzetközi Cseperedő Alapítvány) bevezetőjét követően Kulka János beszédét hallhattuk az autizmus sokszínűségéről és az elfogadásról.

alt

Ezután Szalóki Ági énekelt a résztvevőknek. A gyerekek és a felnőttek egyaránt élvettel táncoltatták a lufikat a dalokra, a gyerekek a színpad előtt táncoltak.

alt

A program végén a lufikat elengedtük, a szél messzire vitte őket és bízunk benne, hogy a kívánságaink mind teljesülnek!

alt

A műsor után a Kreatív Hobby ajándék világító kövecskével kedveskedett a gyerekeknek.

A hideg idő ellenére nagyon sokan eljöttek a rendezvényre, sikerült teljesíteni a program célját: felhívni a figyelmet az autizmus idegrendszeri fejlődési zavar létezésére, sokféle megjelenési formájára és elfogadásra, toleranciára buzdítani embertársainkat.

Köszönjük a szervezést a Nemzetközi Cseperedő Alapítványnak, az előadást Kulka Jánosnak és Szalóki Ágiéknak, valamint köszönjük a megjelenését minden résztvevőnek, elsősorban az auti.hu fórumozóinak! :)

 

A képeket és videókat itt találjátok, folyamatosan frissítem, ahogy kapok újabb anyagokat!

{gallery}seta{/gallery}

 

http://atv.hu/videotar/20120401_hirado_2012_04_01

Kb. 11.10-től 9.33-ig (visszafelé számlál)