LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

A regisztrációt követően belépésnél a következő menüpontokat használhatjuk a fórumban:

Index: a fő témák.

Friss témák: a legfissebb témák az utolsó hozzászólások időrendjében.

Új téma: ha új témát szeretnénk indítani, először állítsuk be a legördülő menüben, hogy mely fő téma alatt indítjuk a topicot. A tárgyba írjuk be a topic nevét. A "követés" négyzetet ha bepipáljuk, akkor minden hozzászólásról értesítést kapunk e-mailben.

Témák válaszok nélkül: ezekhez a topicokhoz még nem érkezett válasz.

Saját témáim: azok a topicok, amelyeket a bejelentkezett felhasználó indított.

Profilom: itt állíthatjuk be a "szerkeszt" gombbal a "felhasználói fiók"-ban a nick nevünket, mail címünket, jelszavunkat, a profil információnál megoszthatunk magunkról információt, a "Avatar kép"-nél feltölthetünk avatar képet, vagy választhatunk a meglévőkből, a "fórum beállításoknál pedig beállíthatjuk, hogy látsszon-e az e-mail címünk, online állapotunk, és itt állíthatjuk be a hozzászólások rendezését is. A "vissza" gombbal jutunk újra a "profilom" menübe.

Lent, a "követett témák" menüben tudunk leiratkozni témákról, amennyiben nem szeretnénk róla a továbbiakban e-mailben értesítést kapni. Jobb oldalt a kis négyzetet bepipáljuk, alul a "Több" nevű legördülő menüből kiválasztjuk a törlést és "ugrás".