LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Frissítés: Készen van a cikk, köszönjük Labolen és Katalyn76!!!!

 

A szülők által készített vizuális segédeszközök menüpontunk Edina új cikkével bővült. A téma az iskolai élet, szabályok, házirend.  (A cikket csak regisztráció után, belépve lehet megtekinteni.)

Ha bármi kérdésetek merül fel a témával kapcsolatban, keressétek Edinát.

Nagyon örülnénk neki, ha saját vizuális segédeszközeitekről küldenétek képet (az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), amit feltehetnénk ide! Bármilyen vizuális segítség érdekes, akár a kézzel rajzolt, akár programmal szerkesztett verziók! Jó lenne, ha látnák az érdeklődők, hogy nem csak Boardmakerrel lehet vizuális segítségeket készíteni. A kreatív megoldásaitokból válogatva egy cikket szeretnék összeállítani, ezért a képekhez írjatok kommentárt és azt is, milyen nick név szerepeljen mellette. (Szkennelve, fotózva is jó, körbe tudjuk vágni.)

Ha majd jövőre elkezditek használni az új hetirendet, arról is örülnénk képeknek. :)

Várunk ezen kívül minden saját ötletet továbbra is! Otthoni technikákat, amik beváltak fejlesztésre, vagy viselkedésproblémákra! Ha valaki olyan ügyes, hogy videót is tud készíteni PECS-ről, napirend használatról, kódos munkáról vagy hasonló érdekes témákban, azt is szívesen feltesszük.

Mivel a látogatottságunk folyamatosan nő (8-9000 látogató havonta az utolsó 3 hónap átlaga alapján), ezért úgy gondoljuk, hogy van értelme az ismeretterjesztésnek. :)

Tudjátok: együtt többre megyünk. :)