LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

18 millió forint gyűlt össze november 27-én a Concorde Értékpapír Zrt. és a Mosoly Otthon Alapítvány által kezdeményezett Fogadj be! program aukcióján. A Műcsarnokban megrendezésre került autista fiatalok képzőművészeti alkotásait felvonultató árverésen a támogatók licitjeikkel hívták fel a figyelmet arra, hogy a válság ellenére sem feledkezhetünk meg azokról, akiknek segítségre van szükségük.

Harmadik alkalommal került megrendezésre november 27-én a Concorde Értékpapír Zrt. és a Mosoly Otthon Alapítvány együtt indított Fogadj be! aukciója, melyen hasonlóan a tavalyi árveréshez, kizárólag autista alkotók képeire licitálhattak a vendégek. A művek a Fogadj be! képzőművészeti program foglalkozásain születtek, melyet Tarr Hajnalka, a MOHA művészeti vezetője koordinál. Idén 17 tehetséges autista alkotó 99 műve került kalapács alá, és végül 18 millió forintnyi bevétel gyűlt össze a támogatóknak köszönhetően.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is Virág Judit művészettörténész, a Virág Judit Galéria tulajdonosa vezette az árverést.

A vasárnapi aukció házigazdájának szerepét az ismert televíziós műsorvezető, Krizsó Szilva vállalta, az eseményen pedig fellépett Kulka János, Kossuth-díjas színművész, az autizmus nagykövete is.

Forrás:

http://www.hirlabor.hu/2011/11/28/18-millio-forint-bevetel-a-harmadik-fogadj-be-jotekonysagi-aukcion

A képek megtekinthetők:

http://www.mosolyotthon.hu/aukcio/2011_aukcio.html#aukcio