LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Az Alapítványi és Magániskolák Egyesülete valamint a Független Pedagógiai Intézet megrendezi a VAN MÁSIK ISKOLA! című szakmai napokat.

 

A kiállítás célja megmutatni, hogy sok olyan óvoda, iskola van, melynek palettáján szerepel a sokszínűség, a személy-központúság, a differenciált és a kooperatív tanulásszervezés. Ezek az óvodák és iskolák ragaszkodnak saját tanulóik igényei alapján kialakított módszereik, programjuk megtartásához.

 

Időpont: 2011. november 25-26. (péntek: 14 - 18 óra, szombat 10 - 17 óra)
Helyszín: Alternatív Közgazdasági Gimnázium (1035 Bp., Szentendrei út 9.)
A belépés díjtalan.
Megnyitó és sajtótájékoztató: 2011. november 25. 14 óra
A rendezvényt megnyitja: Horn György elnök (Alapítványi és Magániskolák Egyesülete)
A rendezvényről részletesen a http://www.maganiskolak.hu/van-masik-iskola és a  www.facebook.com/vanmasikiskola oldalakon olvashat.
Kapcsolattartó: Bak Zsófia, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-70/949-3035
 

Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium épületében 58 MÁSIK ISKOLA mutatja be a tantermekben, a színházteremben, az aulában, hogy miben mások.
Ezzel párhuzamosan a Nagyteremben szülők és a szakma számára beszélgetéseket szerveztünk.

Programok: auti.hu/files/Van Másik Iskola Hírek.doc