LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Bogár-Török Zsófiának hívnak, két gyermek édesanyja vagyok és a Pszinva Központ alapítója. 
Pszichológusként több mint 10 éve foglalkozom autizmusban érintett ill. egyéb beilleszkedési nehézségekkel küzdő gyerekek és családjuk támogatásával. Az évek során a kognitív-viselkedésterápiás alapokra épülő, szociális-kommunikációs készségfejlesztés mellett köteleződtem el. Fontosnak tartom minden fórumon megemlíteni - mivel sajnos sok a téves információ - hogy ez a készségfejlesztés az elsődleges terápiás javaslat az autizmus spektrumzavar kapcsán, mivel ezzel lehet lehet a leginkább segíteni az érintett gyermekek, fiatalok mindennapjait.
 
Régi álmunk megvalósulása a frissen nyíló Pszinva Központ (www.pszinva.hu), ahol a családok segítése igazi csapatmunkában zajlik a minél inkább egyénre szabott fejlesztés kialakításában. A társszakmák ugyanis tapasztalatunk szerint nagyon jól kiegészítik egymást az autizmus spektrumzavar területén: sokszor szükséges a gyógypedagógusok gyakorlatias gondolkodása, amit jól kiegészít a pszichológia elemző, lélektani hátteret adó látásmódja. 
Központunkban elérhető egyéni és kiscsoportos foglalkozás illetve szülőkonzultáció, melyet munkánk alappillérének tekintünk.
 
Nagy örömmel tölt el, hogy egyúttal most az auti.hu vendégszerzőjeként is bemutatkozhatok. Néhány témával mi is készülünk a háttérben, de igazán nyitottak vagyunk a szülői javaslatokra is, hogy miről olvasnának szívesen az elkövetkezendőekben egy autizmusban járatos pszichológus tollából.