LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE) Louis Braille Támogató Szolgálata elindította FECSKE szolgálatát, mely fogyatékos gyermekek felügyeletét vállalja.

Kép

Az újonnan indított szolgáltatásra várják a szülők jelentkezését, telefonon és e-mailen Csizmadia Anett szakmai vezetőnél a 06-70-387-52-62 illetve tszolgalat(kukac)vgyke.com címen.

A gyermekfelügyeletet kizárólag szerződéskötést követően tudják vállalni. Az igénybevétel felső korhatára 14 éves kor. A szolgáltatás nem ingyenes, térítési díj köteles, melynek összege a jövedelem függvénye.

Szolgáltatási formák:

  • Személyi segítés – ennek keretében lakáson belül olyan segítséget nyújtanak, amit a fogyatékos személy fogyatékossága miatt önállóan nem tud megoldani (pl. iratrendezés, felolvasás, vásárlás, különböző életfenntartási szükségletekben való segítés, stb.). Lakáson kívül: kísérés, ügyintézés.
  • Szállítás: segítenek eljutni a fogyatékos személynek a közszolgáltatásokhoz, iskolába, orvoshoz, munkahelyre, segítenek részt venni szabadidős programokon, stb.
  • Tanácsadás, információnyújtás telefonon vagy személyesen

Forrás: www.vgyke.com

 

 

 

 

 

 

 

Kép: Thomas Hawk, Flickr