LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Ennek három oka lehet:
 
  • Lehet, hogy eddig nem tudtunk róla, ezért mindenképp küldd el az óvoda/iskola nevét és címét az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra. Kérünk, hogy írd meg az intézménnyel kapcsolatos tapasztalataidat is!
  • Az intézmény ugyan integráló, de csak külső kényszer hatására („azért integrálunk, mert ezt előírják nekünk” ilyet sajnos élőben is hallottam) és nem akarnak szerepelni a táblázatainkban. 
  • Az intézmény alapító okiratában az autizmus nem szerepel. Ilyen intézményekben lehet, hogy vannak autista gyerekek, de elsősorban azért, mert a beiratkozásuk után derült fény az autizmusra. Vannak olyan intézmények is, amelyek bár nem felkészültek a témából, jóindulatból mégis fogadnak autizmussal élő gyerekeket. Ilyen esetben viszont azt tudnia kell a szülőnek, hogy az iskola nem is kötelezhető az autista gyerek autizmus-specifikus fejlesztésére, megsegítésére.