LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: XI. kerület - Újbuda | Montágh Imre ovoda

XI. kerület - Újbuda | Montágh Imre ovoda 6 éve 11 hónapja #45282

Nagyon szeretnek a vélemény kapni errol az ovodarol, kérem segetsetek
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

XI. kerület - Újbuda | Montágh Imre ovoda 6 éve 9 hónapja #45469

Nagyon jókat hallottam róla, szeptembertől remélem többet is tudok írni;) Voltunk bent megnézni, mindenki nagyon pozitív benyomást tett ránk.
4 éves autista kisfiú

XI. kerület - Újbuda | Montágh Imre ovoda 6 éve 8 hónapja #45650

• Nóra300
  • Nóra300 profilkép
Sziasztok. Régebbi infóval tudok szolgálni,már nem járunk oda. Összesen kettő csoport volt, vegyesen voltak benne gyerekek. Voltak agresszívebb gyerekek a csoportokban, sokan nem örültek neki. Ami nem éppen a legjobb vannak nagyobb gyerekek, a kisebbek el vannak különítve, de hiába ha a folyóson találkoztak, szint úgy a játszótéren. Étkezések külön voltak, reggeli az óvodai szobában. Óvoda vezető kedves, lehet vele beszélni. Sokan nem örültünk ha a gyerekeket engedély nélkül át vitték az iskola részhez, pl logopédus miatt. Elég sokszor volt példa rá, nem szóltak a szülőnek. Ünnepségek mindig az iskolában voltak tartva, cipelték át a kisebbeket a nagyobbakhoz. Mindenki számára jobb lett volna ha az óvodán belül tartjuk az ünnepségeket. Fejlesztések rendben voltak, foglalkoznak a gyerekekkel. Délután erre nem pontosan emlékszem 16,17 órától már csak az iskolába tudtál a gyerekért menni, át viszik sajnos. Nyáron van óvoda, erre rá kell kérdezni mikor. Ennyi jutott most az eszembe. Pár éve jártunk oda azóta nem tudom mi változott.

XI. kerület - Újbuda | Montágh Imre ovoda 6 éve 8 hónapja #45691

Köszönöm szépen

XI. kerület - Újbuda | Montágh Imre ovoda 6 éve 8 hónapja #45692

Köszönöm szépen, várom a Szeptember
Oldalmegjelenítési idő: 0.146 másodperc