LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49688

Szanya. Felujítás, már sírni sem tudok 1 napos munkára amit én csinálok meg csak le kell számlázni 450000.-forint ajánlatot kaptam. Kazánom szarakodott (kondenzációs 3 éves) karbantartásra 100 ezret mondtak. Mondtam neki inkább veszek újat. 15 perc alatt megoldottam gépkönyv alapján semmi baja. Pffff
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49689

Örülök hogy így látjátok, először kicsit tartottam tőle hogy milyen lesz a reakció a képre. Büszke vagyok a fiamra és pont ti előttetek nem szeretném titkolni a kilétemet, mindannyian egy cipőben járunk. Ja és még mindig áll az hogy ha valaki közületek itt jár szivesen vendégül látom akár 1 kávé ra is.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49690

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49691

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49692

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49693

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető
:blink:

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49697

Egy borzalmas történet: auti.hu/forum/6-frissen-diagnosztizalva/...szre?start=540#49696
Ez még egy ok arra, hogy ne diagnosztizáljanak a szülők. Ki gondolna epilepsziára? Én biztos nem. :( Ezek után tutira nem mondok mást, csak az orvoshoz irányítást, és bár nem szoktam neurológust javasolni, mivel az autit nem diagnosztizál, de ezentúl fogok. Már csak amiatt is, mivel autizmussal gyakran komorbid. Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49700

Szanya,
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49701

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49702

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49703

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49704

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49705

Sziasztok. Megvolt az online konzultàció,szerintem sok hasznos infót kaptunk.De azon ki vagyok hogy most màr ott tartunk hogy az óvónők is azt próbálják közvetíteni hogy nincs ennek a gyereknek semmi baja,mert ha bejönnek egy idegen és nem tudnà hogy autó nem is venné észre.Persze két keze,két làba,két füle ès 1orra van. Ezen kívül teljesen más.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49708

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
  • 7 éves kissrácot terelő

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49709

Aba, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49710

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49711

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49712

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
donpepe9 beküldte:
Aba, én is belebújósra kötöm a kosaras cipőt ;).
A tépőzárat sem kezeli hiába mondom mutatom milliószor. Szanya B. nek muszály volt megtanulni evőeszközzel enni, legkissebb mértékben kencés kesz a keze hisztirohamot kap. Vagy lecseppen egy csepp víz a ruhájára cserélni kell. Azért kell meztelenre vetkőzni jakilásnál is mert kakiszagú lesz a ruhája.

Köszi! Mennyire igazad lehet! Talán a szagok miatt kell levetkőznie meztelenre az enyémnek is. Egyébként is érzékeny egy csomó dolog szagára. A vízcseppes ruha itt is katasztrófa. (Amikor csatakosra ázik az esőben, az valamiért nem gond, sőt. :lol: )

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49713

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49714

Nina
Meddig vizsgálták a gyerkőcöt? Úgy értem befekvős volt? Milyen tünetekkel mentetek? Te kezdeményezted a vizsgálatot vagy valaki javasolta?

Ez az elrévedés nálunk is megvan, de figyelem olyankor, és nem nullázza magát le teljesen, hanem azért matatja közben a kezében lévö dolgot, csak kicsit lassabban. Amúgy meg autóban utazva, illetve az asztalnál ülve reggeli/ebédnél szokom látni. Ez másnál is így van?

Auti spec korai fejlesztésen mit csinálnak jobb helyeken? Mi jártunk egy gyp-hez elvileg ilyen fejlesztésre még a szakértői előtt, de ott igazából olyan feladatok voltak, hogy kirakóst kirakni, pötyit kirakni, gyöngyöt felfűzni... ilyeneket én is csinálok vele itthon.
Oldalmegjelenítési idő: 0.697 másodperc