A laptop nálunk is menő. A fiam még pár hós korában kapta, és nagyon strapabíró. Szerintem nagyon jó fejlesztő. Ő pl. a számos feladatot már megoldja. A gép mutatja a számot, és kérdezi, hogy melyik ez, ő meg megnyomja a megfelelőt. Teljesen magától jött rá. Most épp a betűket próbálgatja.
Mi is jó ajándékot választottunk. Egy kisvonatot kapott, és olyan boldogan nézi.

Később majd kap valami komolyabbat, amit lehet bővítgetni mozdonyokkal, sínekkel, tereptárgyakkal, ha továbbra is érdekli. Az a férjemet is nagyon lázba hozza.

Ráadásul kaphat ezt-azt ha ügyesen végrehajt nagyobb feladatokat.
Az én fiam is egyre több dolgot mond. Apa pl. már api. Teljesen oda is van tőle.

Nálunk is gyakran előfordul, hogy pár szónak csak a magánhangzóit mondja. Az oviban, amikor megyünk haza, az utóbbi időben mosolyog és integet a kedvenc dadusainak.
Én még inkább csak a sportos programokkal játszottam a Kinecten. A fiamnak az is nagyon tetszik, a hasát fogja a nevetéstől, és néha Ő is becsatlakozik tornázni.

Szerencsére nekünk lett egy kismacskánk, meg a szomszédban van egy kutya, és minden nap ki kell menni hozzájuk, így az állatokkal élőben játszhat.