LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Karácsony

Karácsony 13 éve 2 hónapja #2504

• gigi82
  • gigi82 profilkép
Sziasztok!

Van 5 percem a gép előtt, így szeretnék nektek nagyon boldog karácsonyt kívánni.
Remélem nektek nem olyan hisztis mint nekünk. Tamás már nagyon türelmetlen és hát nincsen ovi hétfő óta! Elég nehéz így készülődni, vásárolni, sütni, főzni, mert az apja non-stop dolgozik, még holnap reggel is!
Csak az nyugtat, hogy 25-26-án megy a mamáékhoz és két napot kettesben lehetünk a férjemmel. (ez az egy karácsonyi ajándékot kértem két nap pihi Tamás nélkül)
Nálunk nagyon szegényes, de annál meghittebb lesz a karácsony. Idén először nem megyünk 24-én sehova, én főzök, sütök és hárman ülünk le az asztalhoz (ami nálunk még soha nem fordult elő), enni!
Az idén itthon szerettük volna tölteni a 24-ét minden évben rohanás volt a 24-25 most azt mondtuk: nem. itthon szeretnénk lenni!
Sok mindennel készen vagyok már. Most jön a bejgli!
A töltött káposztát már meg is untuk :( Már szerdán készen volt.
Egyszóval sok sok boldogságot, szeretet, ajándékot és nyugalmat kívánok nektek!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2505

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Mi is nagyon boldog karácsonyt kívánunk! :cheer:

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2506

• Nikuc
  • Nikuc profilkép
Mi is nagyon boldog karácsonyt kívánunk Nektek!
Az ajándékot pedig köszönjük! Nagyon tetszett! ;)

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2507

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Köszönjük!
Eszerint sikerült kiküldenünk, nagyszerű. :cheer:
Mi már használjuk pár hete (persze az ideit), és nagyon jól bevált. Remélem, a többség tudja hasznosítani. :)

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2508

• Edina 21
  • Edina 21 profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiam 13éves,Lányom 17 éves
NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK .

:) :) :) :) :) :)

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2509

• HáromMackó
  • HáromMackó profilkép
  • Nem elérhető
  • Auti kisfiam 10 éves
:) Boldog, békés, áldott Karácsonyt kívánok Mindenkinek! :)
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2512

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Mi ezzel a képpel Kívánunk Boldog Karácsonyt!

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2530

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Milyen volt a karácsony? Örültek a gyerekek az ajándékoknak?

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2531

• HáromMackó
  • HáromMackó profilkép
  • Nem elérhető
  • Auti kisfiam 10 éves
Szia!
Jó volt, leszámítva, hogy vigyázni kellett a gyomromra még, így kicsit "diétás" lett a menü, aminek az auti fiam örült a legjobban szerintem, mert krumplipüré volt a köret. :)
Jó volt, mert az érintett fiam is már nagyon várta a karácsonyt, együtt díszítettük a fát, lesett az ablakból hogy mikor jön már a Jézuska, aztán mikor megjött, közös rombolással nekiesett a három rosszaság a csomagok bontogatásának. Örültek az ajándéknak. A nagy kapott két lego készletet, filctollakat, rajzpapírt, a középső fiam egy nagy kb 30 cm magas űrhajót, meg egy aprócskát, és ezen kívül még kaptak sok-sok mesekönyvet.

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2532

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Örülök, hogy jó volt! :)
A fát mi is együtt díszítettük, tök jó volt, hogy egy csomó olyan díszt tettünk fel, amit a fiammal együtt csináltunk, vagy ő csinált egyedül. :) Viszont az ajándékokkal nem arattunk nagy sikert... :( Számítottam rá. Előzőleg odaadtuk, aminek tudtam, hogy örülni fog. Na nem baj, nagybátyáméktól kapott csillogós-villogós labdát, alulról nyomkodható bohócot, ami összerogy (mint amilyenek a mi gyerekkorunkban voltak, olyan), meg halászós játékot, ezeknek örült.
Ma már azért megnézte már egyik-másik ajándékát, de valamit ki kell találnom, hogy ne csak a számítógépen lógjon. Ez már egyértelműen túl sok, amennyit a gépen játszik.
Az űrhajókról feltehetnél képet, olyan kíváncsi vagyok! :cheer:

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2533

• Edina 21
  • Edina 21 profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiam 13éves,Lányom 17 éves
Nálunk is sikerült az ajándékozás.A fiam annyira belejött , hogy épp azért nyúz vegyek neki egy számítógépes játékot .Legókat kapott , és egy karórát .Most magyarázom neki , hogy vége a télapónak és a karácsonynak.
Azért gondolja , hogy még mindig kaphat ajándékot mert Mikulás után , a rokonoktól előre megkapta a Karácsonyi ajándékot .

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2534

• HáromMackó
  • HáromMackó profilkép
  • Nem elérhető
  • Auti kisfiam 10 éves
Hová lehet képeket feltenni?
Mennyit számítógépezik a fiad?

Az én kisfiam egyenlőre ott tart, hogy minden kell neki. Eljátszott ő az öcsi játékával is, és hát persze a nagytesó Star wars-os legója is kellene neki (na ez utóbbit nem csondálom, mivel az is űrhajó).

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2535

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Vagy profilképnek tudod betenni, vagy linkkel (képfeltöltő-oldalról), de azt még nem próbáltam.
Gyakorlatilag az összes szabadidejében, ha nem játszom vele. Viszont játszani is csak akkor hajlandó újabban, ha van kedve. Régebben rögtön jött, ha hívtam.
Biztos más lenne nálunk is a helyzet, ha lenne tesó. :(
Szerencsére jövőhéttől ovi, ott legalább nem rongálja a szemét. Ezt a délutáni tengés-lengést be kellene napirendeznem, de akkor meg én nem tudok csinálni semmit. Mivel egyedül semmit nem hajlandó csinálni a gépezésen kívül.

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2536

• HáromMackó
  • HáromMackó profilkép
  • Nem elérhető
  • Auti kisfiam 10 éves
Nálunk a nagyfiúnál vezettük be azt a szabályt, hogy hétközben (ha van suli) nincs semmi tévézés, számítógépezés stb., esetleg a TV-ben az esti mese.
Hétvégén és szünidőben napi 3 óra, abból 1 óra számítógépezés, 1 óra ismeretterjesztő film és 1 óra mese nézés. Most a karácsony 3 napján 2 óra mesenézés volt.
Az érintett fiamnál ez úgy van, hogy ha ovi van, akkor is max 2 óra mesenézés, persze nem egyhuzamban. Számítógépen csak együtt velem játszik a meseTV lapjáról, de nem jellemző, igaz ő még csak 4 éves. Hétvégén többnyire ott lóg a nagytesó nyakában és együtt csinálnak minden ilyesmit, bár az ismeretterjesztőt többnyire kihagyja. Legutóbb viszont a vulkánokról és földrengésekről szóló filmet, valamint a napredszerről szóló filmet ő is megnézte. Hogy mit fogott belőle, az már egy más dolog.

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2537

• HáromMackó
  • HáromMackó profilkép
  • Nem elérhető
  • Auti kisfiam 10 éves
A nagy űrhajó amit tőlünk kapott ilyen: www.kittyshop.cz/kittyshop/eshop/17-1-Pe...ina-Peppa-Pig-Raketa

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2538

• HáromMackó
  • HáromMackó profilkép
  • Nem elérhető
  • Auti kisfiam 10 éves

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2539

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Az jó ötlet, hogy ismeretterjesztőt is néznek, de én ezt meg se tudnám oldani, mivel a gépet olyan szinten kezeli már mint én. Ha betenném neki, már kapcsolná is ki.
Többet kellene vele játszanom, akkor nem lenne ez a gond, csak már én is be vagyok "kockulva" a monotóniától, hogy nem voltunk már időtlen idők óta kettesben a férjemmel sehol, meg utazni se évek óta. Fel kellene frissíteni a fejem.

Szuper a űrhajótok! :cheer: :cheer: Még nem is láttam ilyet! Mi volt a kiindulópontja, hogy ez lett a kedvenc?

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2540

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Ez a másik is nagyon profi! Az én fiam kicsit nagyobb, mint a Tied, de azt se tudja, mi az, hogy űrhajó. :unsure:

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2541

• HáromMackó
  • HáromMackó profilkép
  • Nem elérhető
  • Auti kisfiam 10 éves
Mivel a fimanak a "mániája" az űrhajó, rakéta, így azt tudja. Meg egy kicsit a repülő, helikopter és a versenyautó is érdekes.

Kikapcsolni az enyém is tudja, szerencsére a számítógépet már nem kapcsolja csak úgy ki, csak a TV-t.

Válasz: Karácsony 13 éve 2 hónapja #2542

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Nem úgy értem, hogy a gépet kapcsolja ki, hanem a programot, vagy a netet. Aztán elindítja valamelyik játékoldalt. Én ezeket a játékokat nem is tudom kezelni, amikkel játszik.

Nem tudjátok, van valahol Kinect, amit ilyen kicsi is használhat? Biztos nagyon tetszene neki.
Oldalmegjelenítési idő: 0.160 másodperc