LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: 13. kerületben melyik integrált ovi jó?

13. kerületben melyik integrált ovi jó? 5 éve 11 hónapja #45053

  • faanyu
  • faanyu profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok,

próbáltam a meglévő fórumokon keresgélni a választ a kérdésemre, kevés sikerrel.
3 éves kislányom nem nagyon beszél (szavakat mond, kifejezi magát, kommunikál testbeszéddel is, kb. másfél éves gyermek szintjén), 1 hónapja kapta a korai fejlesztőben az F8400-s diagnózist. Jövő héten megyünk a Szakértői Bizottság elé, szeptembertől pedig ovis lesz, ezért a 13. kerületben keresek ovit.
Bölcsibe jár (Futár utca), nagyon hamar beilleszkedett, nincs is vele probléma a gondozónők szerint. Kaptam tőlük egy listát, hogy jelenleg mely ovik integráltak a kerületben:
Meséskert
Varázskarika
Madarász
Vizafogó
Pitypang
mind önkormányzati tagóvoda. Sajnos egyiket sem ismerem.
A szakértői bizottság mi alapján jelöl ki óvodát? Választhatok én is? Azt még a bizottsági időpontunk előtt kellene megtennem? El kell mennem ahhoz a szimpatikus intézménybe? Beszélnem kellene az ottani ovivezetővel? Hogyan működik ez az egész? Tud valaki valamelyik oviról véleményt mondani? A nyílt napok április közepén lesznek, de március végén megyünk a bizottság elé, ott valamit mondani kell, hogy mit szeretnénk, ugye?
Minden infót szívesen fogadok.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

13. kerületben melyik integrált ovi jó? 5 éve 11 hónapja #45054

  • Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Szia Faanyu!

Neked kell elmenned az ovikba és tájékozódnod, hogy egyrészt melyik lenne a jó, másrészt van-e egyáltalán hely, mert az SNI helyek száma meghatározott. Ha sikerrel jársz, akkor kérj befogadó nyilatkozatot és azzal menj a szakértőihez. Az óvodák egy része a gyereket is behívja próbanapra, erre érdemes számítani. A legjobb esélyed a körzetessel van. Ugyan elvileg oda viszed a gyereket, ahova akarod, de gyakorlatban fel van osztva a kerület körzetekre és ezt veszik elsősorban figyelembe a felvételnél. Azt, hogy melyik ovi jó, nem fogja tudni megmondani senki, mivel ez leginkább az óvónőkön múlik.. Menj el az ovikba és rögtön tisztább lesz a kép.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.029 másodperc