LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: bölcsöde korai fejlesztő

bölcsöde korai fejlesztő 11 éve 5 hónapja #14834

  • katalyn76
  • katalyn76 profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztök panaszkodnék egy kicsit és kérnék tanácsot. Bár tudom mit kéne tenni asztalra csapni de úgye mint mindannyian mindig attól félek a gyereken csattan az ostor.
Szóval a következő történt nagyvonalakban.
A bölcsibe járunk négy és fél évesen mert kikönyörögte a vezető hogy ott legyen a korai fejlesztés és ehhez kelett egy gyerek hát az én fiam . Kezdett alakulni a dolog két hónapig szoktattunk és végre szépen ott volt minden ok volt két három órát. Erre két hete egy szó nélkül felduzzasztották a csoportot nyolc főről kb 18 gyerek és négy öt felnőttre ehhez még jönnek nemsoká a munkanélküliek akik ráadásul elvették a foglalkoztató termünket ami már be volt rendezve képek minden. Szóval most nem tudom hordani mert kibukott a hangzavartól ami volt ennyi ember miatt és egy másik helyre a város másik végére hordom itthonról a korai fejlesztésekre . A bölcsi meg felveszi a pénzt utánnunk és így marad hónapokig mert az egyik oviba csötörés van és ezért de hozzá teszem a másik csoportba nincs autista gyerek itt van kettő is és mégis ő hozzájuk tették. Vélemények?????
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: bölcsöde korai fejlesztő 11 éve 5 hónapja #14836

  • agiviki
  • agiviki profilkép
  • Nem elérhető
Szia Kata! Sajnálom, talán a nálam okosabbak itt a fórumról tudnak Neked segíteni.
Én csak reménykedem, hogy mihamarabb megoldódik a problémátok!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.028 másodperc