LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

A sorstárs közösség ereje óriási: a közös célok érdekében végzett érdekvédelmi tevékenység, a szülői mozgalmak a világ számos országában elősegítették az intézményrendszer fejlődését. Az autizmussal élő gyermeket nevelő szülők megélhetik, hogy mások is hasonló tapasztalatokkal és kihívásokkal szembesülnek. A sorstársak érzelmileg és gyakorlati tanácsokkal egyaránt támogathatják egymást.

Lehetőségek a sorstársakkal való kommunikációra:

  • Auti.hu fórum és egyéb fórumok
  • Mentorszülők
  • Szülőtalálkozók: autizmusban érintett családok számára több szervezet is rendez találkozókat. Érdemes figyelemmel kísérni facebook oldalunkat, melyen megosztjuk a  program-információkat.

 

Az autizmusban érintett családok összetartóerejének növelése, társadalmi beilleszkedésük elősegítése, hátrányos helyzetük csökkentése program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.

alt  alt