LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Programok

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34223

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Miri:
Nálunk is a felnőtt konceretek a menők. :) Az egész család, a két gyerek is nagy Odett rajongók. Két hete voltunk Apával az Akváriumban koncertjén, a gyerekek a mai napig úgy tudják, hogy színházba mentünk. Nem áruljuk el nekik, hogy igazából hol voltunk, mert ki lennének akadva. Szívesen vittük volna őket is, de 10 év alatti gyerek nem mehetett a házirend szerint. Voltak egyébként gyerekek a koncerten, Apával találgattuk a korukat, hogy vajon mind 10 év felett vannak-e. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34231

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Gyerekek nem akar valamelyikőtök engem is örökbefogadni? Szívesen mennék: koncertre, színházba vagy akár fagyizni!

Andris mostanság Hungáriát hallgat. :ohmy:

D.-dal számokat rakattam fel a telefonomra.
- Keresd Katona Klárit!
- Úr Isten Anyaa! Mi van ennek a hajába? :blink: Mi ez 70-es, 60-as évek?
- ÁÁÁÁÁÁÁ (gyöngy van a hajában)
Sokkolni akartam a gyereket.
- Karádi Katalin: Hamvadó cigaretta....
- Ne, mááááár! Nem is értem olyan lassan énekel............
Később Mr. Busta-t hallgathattam és még egy másik rappelt.
- Atya-gatya! Te a rap csak zenére duma, de mégsem értem, mit mond!

Ez már generációs különbség! Öregszem! ;)

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34235

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Jó lehet tényleg ennyi koncertre meg színházba járni. Nálunk az oviban mindig volt színház előadás, a gyerekek azokat szerették.
De hogy én külön a három gyerekkel ilyet bevállaljak... Egyet tutira elhagynék mindig. :D

Süni: sokszor gondolok én is arra, hogy majd a lányom miket fog hallgatni. Irigylem, akinél a Magashegyi Underground már most bejött, én csak szurkolok, hogy a lányom ilyesmit hallgasson majd nagyobb korára. :D Most csak néha mutatok neki a youtubeon valami jó zenét, remélem hat valamit az ízlésére. ;)

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34237

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Labolen:
Sajnos a legkeményebb akarat mellett sem lehet megvédeni a gyerekeket a mai zenéktől. :) Az enyémek is azt a zenét szeretik, amit mi, leginkább alternatív rock (két éve járunk a Symphonic Live koncertekre gyerekestül, nagyon élvezik), de a lányom mégis meg van veszve a One Directin-ért (ok, Zalán is :) ) és a Disney-s Violettáért. :)

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34238

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Ezeket a tinirajongós dolgokat kinövik és ami a lényeg, hogy az alapok megvannak. ;)

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34251

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
April: :)

Labolen:
Amúgy az is elég nehéz, hogy olyan előadást találj, ami mindhárom gyereknek megfelelő, esetleg a két nagyobbnak könnyebb találni. :whistle: Nekem van olyan barátnőm, aki a kicsit ilyenkor másra bízza, mert őt még biztos nem érdekelné, ami a nagyobbakat, de azért szeretné, hogy legalább ők el tudjanak menni.

Kimni:
Egy barátnőm mesélte, hogy ők látták a Ruminit (Magyar Színház), és nagyon tetszett neki is, meg a két gyereknek is, a 9 éves Aspi fiúnak és az 5 éves NT lányának is. Igaz, ők olvasták a Rumini könyveket. Én is először szeretném, ha elolvasnánk legalább egy történetet, és talán utána. De ha jól emlékszem, akkor ti is olvastátok.

Süni:
Egyszer szavadon foglak. ;) Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34256

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Miri: igen, szétszedhetném őket. De én mindig úgy gondolom, hogy azzal az eggyel kitolás, ha ő nem megy, a másik kettő meg igen. és már a kicsim is négy éves, vagyis abszolút tudná, hogy kimarad valamiből és szerintem konfliktus lenne, hogy ő egy másik programra megy, míg a másik kettő meg megint másra. Inkább igyekszem olyan családi programokat kitalálni, amit mind a három élvez, vagy olyat, ahová csak az egyikkel megyek. Lehet nem jó megoldás, de én valahogy tényleg nagyon ódzkodom ettől. De mondom, szerintem ez csak az én parám... De eléggé él bennem ahhoz, hogy eszerint csináljunk mindent. :)

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34257

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Labolen: mi már osztódunk. :) Moziba kb. egy éve nem ülnek be azonos előadásra.

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34264

• April
  • April profilkép
Ruminit mi is láttuk. :) Ez volt az az előadás, amire úgy vontattuk el a gyereket, miközben hisztizett, hogy ő nem akar menni. Aztán mikor meglátta a díszletet, egyből elhallgatott.
De mi olvastunk is kettőt. Bár neki még bonyolult, többszereplős meseregény, sokszor kérdezgetett, mert nem igazán tudta követni, főleg a másodikat. Ennek ellenére nagyon szerette, kérte. Bízom benne, hogy később is előkerül a könyv, és magának is elolvassa.
De a színházban egy teljesen külön történet megy amúgy, amit direkt színdarabnak írtak.

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34280

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Miri:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Labolen: pedig nyugodtan oszd meg a gyerekeket! Tök jó élmény apa -lánya bulit csapni v. csak a fiúk mennek el. Mi is néztünk már moziba különböző filmet a gyerekekkel. Sőt a kötélpályás kalandparkban néztük apáékat a magasban, néztük Andrist és mentünk külön utakon is. Sőt, ha van elágazás, de amúgy a cél ua. akkor van, hogy az erőben is aki akar megy a meredeken, mert levág és van aki hosszabb ideig araszol felfelé. :) Arról ne is beszéljünk, hogy imádtam amikor apám csak az enyém volt és nem zavart a nővérem! :whistle:

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34285

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Ne úgy képzeljétek, hogy állandóan össze vagyunk kötve. :huh: A lányommal szoktam menni külön bicajozni, L. viszem fejlesztésre, a lányomat külön tornára, oké a kicsivel még nincs ilyen külön program. Apával szoktak elmenni külön vásárolni, hogy csak egy vagy két gyerek megy vele. (Apával buli vásárolni. ;))
Csak azt nem szeretném, hogy az egyikkel elmegyek moziba, a másik kettő meg menjen mondjuk fagyizni. Lehet én vagyok a túl rugalmatlan, majd gondolkodom még ezen. :dry:

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34286

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Ha már mozi:
bobitafilmfesztival.hu/
Pont most lesz hétvégén az Alléeban, pedig oda terveztük most a fagyizós programot. Ettől függetlenül elmegyünk, remélem nem lesz tömeg pont azon a részen. :O
Na de aki meg kifejezetten mozizni akarna, annak jó progi lehet. :)

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34365

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Süni, O.k. :)

Labolen:
Lehet, hogy nálatok is eljön majd ez az időszak, főleg ha majd a gyerekek igénylik. :)

Ma megnéztük a "Csizmás Kandúr"-t a József Attila Színházban. Egész jó kis előadás volt, Á.-nak nagyon tetszett, úgyhogy szívesen megnézné még egyszer. :laugh:
Hú, már egyre hosszabb a lista, de talán az unokatesói (már felnőttek) elvihetik, úgyis jön a Karácsony, és már kérdezgetik, hogy mit vegyenek, és szerintem ez is szuper ajándék lehet, legalább ők is gyerekek lehetnek újra. ;)
Amúgy maga a csizmás kandúros történet elég bonyolult, főleg egy autista gyereknek. :whistle: Előtte azért próbáltam elmesélni, hogy miről is szól a mese, és így könnyebb volt megérteni.
A színház után elmentünk a Margitszigetre, és nagy örömömre egy csomó mókust láttunk. :) Persze Á. már nem volt annyira lelkes az ötödik mókusnál :blink:, nem tudom, hogy többen vannak-e, de ennyit még sosem láttunk. Gondolom ilyenkor könnyebb is észrevenni őket. Legközelebb viszünk valami mókuseledelt is, hátha lelkesebb lesz. :)

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34440

Jön erre velünk valaki? www.facebook.com/events/821499041229954/

Baltazár Színházas.

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34445

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Aranyosnak tűnik! :)

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34494

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Szanya:
Én nem tudok menni sajnos, mert pont akkor lesz a 2 napos szülőtréning (végre van helyem :) ).

Kimni:
Átküldtem neked a Macska történetét. :)
És ti láttátok az Egereket? Milyen volt?

Írtad az Almát... Láttad, hogy a Magyar Színházban van egy darab, az Almaszósz, amelyben "a varázslatos dallamokat az Alma Együttes bájolja a fülünkbe"? Bár nekem nem világos, hogy élőben játszanak-e vagy csak felvételről szól a zenéjük. :whistle:

April:
Ha érdekel titeket is a Macska, neked is átküldöm a történetét, csak küldj légy szíves egy e-mail címet priviben. :)

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34548

Z. múlt hét óta beteg, több, mint 1 hete nem voltunk sehol, úgyhogy ma reggel már követelte, hogy menjünk játszóra vagy korizni, ami nem lett volna jó ötlet, még meg se gyógyult teljesen. Úgyhogy hirtelen kellett keresni valami fedett helyen lévő programot, ezt találtuk.
Azt hiszem, még nem volt az ajánlóban, ha mégis, akkor bocsi:
www.kockakiallitas.hu/
Működő Lego modellek, pl. tablettel irányítható autók és vidámparki játékok. Van mozi rész, lehet simán legózni és van egy olyan rész, ahol némi plusz pénzért működő modellek építhetők. Irtó drága volt, de nagyon tetszett. Z.-nak, volt jópár pörgős játék is.
Több modell nem működött viszont, ez azért kissé zavaró ilyen árszint mellett.

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34556

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Szanya: ez nekünk bejönne!
Ma voltunk az Allee-ban a Lego szaküzletben. Baromira tetszett a gyerekeknek, szerintem egész délután elletek volna ott.

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34558

Hát akkor nosza! De javaslom, hogy a kocsit tegyétek le valahol és BKV-val menjetek, mert félórát kínlódtunk a parkolással.

Válasz: Programok 10 éve 4 hónapja #34562

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Ez a BKV-zás is terv, igaz, ma az Allee mélygarázsában is kóvályogtunk egy darabig. :)
Oldalmegjelenítési idő: 0.142 másodperc