LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
HIRDETÉS

Kacskaringó Fejlesztőház

Még van hely!
Kapcsolati adatok Email: info@kacskaringo.hu

Telefon: +36202698702

www.kacskaringo.hu

Info

Autizmus-specifikus egyéni és csoportos fejlesztések, szociális-kommunikációs fejlesztések, iskolaelőkészítő foglalkozás, részképességfejlesztés, mozgásfejlesztés, gyógytorna szolgáltatások, korai fejlesztés (Katona módszer)

A fejlődés sosem egy nyílegyenes út, legyen szó akár gyermekekről, akár felnőttekről, legtöbben egy kacskaringós úton járunk, amely során rengeteget változunk és tanulunk. Csapatunk ezen az úton segíti és támogatja a családokat. A Kacskaringóban természetesen a gyermekek vannak a középpontban, de elengedhetetlennek tartjuk, hogy a fejlesztési folyamat minden szereplőjére odafigyeljünk: a gyermek mellett a szülőre és a pedagógusra egyaránt. Meggyőződésünk, hogy akkor tud igazán hatékony lenni a fejlesztés, ha szorosan együttműködünk a szülőkkel és lehetőséget biztosítunk számukra is a testi-lelki feltöltődésre - ezért lesznek felnőtteknek szóló foglalkozásaink is. Emellett szakembereink számára egy szakmailag biztos hátteret szeretnénk megteremteni és kiemelt feladatunknak tartjuk a mentális egészségükre való odafigyelést, a kiégés megelőzését. Célunk átfogó segítséget nyújtani egy egymásra odafigyelő közegben, mert hisszük, hogy gyermeked fejlődését így tudjuk a leginkább támogatni.

Helység

Budakalász, Pest, Magyarország
2011 Budakalász Felsővár utca 21., 2011
HIRDETÉS