LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Az Autism Europe szeptember végén, Budapesten rendezendő kongresszusához kapcsolódóan a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft az AOSZ-szal és az Autism Europe-pal együttműködésben „nulladik napi” konferenciát szervez 2013. szeptember 25-ére, elsősorban magyar szülők, szakemberek, érdeklődők számára.

A konferencia hat felkért amerikai előadója gyakorlati szempontú előadásokkal készül az autizmussal élők súlyos viselkedési problémáinak, táplálkozási problémáinak és alvászavarainak kezelése, problémák korai életkorban, családok szakmai támogatása témakörökben.

A konferencia helyszíne a Centrál Színház lesz (az Operaház mögötti Révay utcában). További információk az AOSZ és az FSZK  honlapján várhatóan augusztus 28-tól. A kérdéseiket/kérdéseiteket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre megírhatjátok.

Jelentkezés szülőknek, autizmussal élőknek, testvéreiknek és diákoknak 4.000, szakembereknek, egyéb érdeklődőknek 5.000 Ft-os részvételi díj átutalása mellett lehetséges. A helyszíni regisztráció díja egységesen 6.000 Ft.

Forrás: AOSZ