LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Flash mob az Autizmus Világnapja alkalmából az AOSZ szervezésében

 

 

Különös programra invitálunk Titeket március utolsó hétvégéjén. Március 31- én szombaton óriási zajt fogunk csapni az ALLEE Bevásárlóközpontban (a Libri könyvesbolt előtt). A kezdő hangot pontban 14 órakor Kovács András Péter népszerű humorista adja meg. A doboláshoz, amely mindössze néhány percig tart bárki csatlakozhat arra alkalmas hangszerrel, dobbal, csörgővel, kanalakkal, vagy éppen cipősarokkal.
 

Miért/kikért csapunk zajt?
Április 2. az Autizmus Világnapja. Hazánkban jelenleg mintegy 100 000 autista ember él, a szakemberek szerint az autizmus a leggyorsabban növekvő létszámú fogyatékossági csoport a világon. A társadalom mégis nagyon keveset tud az autizmusról. Az autista emberek viselkedését, váratlan helyzetekre adott meghökkentő reakcióikat nehezen tolerálják, leginkább a rossz neveltetésnek tulajdonítják, de gyakran antiszociális jelzővel is illetik őket.

A néhány perces meghökkentő zajjal az autista emberekre szeretnénk felhívni a figyelmet. Az Autizmus Világnapjához kapcsolódó eseményekkel azt szeretnénk elérni, hogy a társadalom megértse és elfogadja az autista embereket és az autizmussal járó szokatlan viselkedést.

Csatlakozz Te is a flashmobhoz! Csapjunk együtt zajt!

Hol: Allee Bevásárlóközpont

Mikor: 2012. március 31. 14 óra előtt néhány perccel.

Hogyan: Hozz magaddal hangszert, csörgőt, vagy bármilyen eszközt, amivel zajt csaphatsz.

Fontos: Nem kell csoportokba tömörülni, nyugodtan sétálgass, nézelődj. 14 órakor Kovács András Péter humorista adja meg a kezdő dobpergést, ehhez csatlakozhatsz Te is a hangszereddel.
A flashmob mindössze néhány percig tart, ne maradj le!

Autisták Országos Szövetsége
www.esoember.hu

 

https://www.facebook.com/events/257840967636850/